White Experience este o colectie de placi portelanete cu aspect de marmura care ofera o mie de posibilitati, acestea combina rezistenta si siguranta cu o estetica incomparabila gata sa rezolve toate nevoile arhitecturii contemporane. Descoperiti mai jos ofertele de pret pentru aceasta colectie.gresie portelanata marmura italgraniti whiteexperience apuano 32x96 cm art WE0196Gresie portelanata aspect de marmura Italgraniti white experience dim 32x96 cm, art WE0196 - pret 44,5 euro mp tva inclus.gresie imitatie marmura white experience 60x60 cm WE0268SGresie imitatie marmura white experience dim. 60x60 cm, cod WE0268S - pret 51 euro mp Tva inclus.gresie tip marmura white experience 60x120 WE01BALGresie portelanata tip marmura White Experience, dim. 60x120 cm, cod. WE01BAL - pret 59,5 euro mp Tva inclus.
gresie italgraniti white experience statuario 20x120 cm art WE02EAMGresie italgraniti white experience statuario dim 20x120 cm art WE02EAM -  pret 68 euro mp TVA inclus. gresie imitatie marmura white experience 60x60 WE0368Gresie imitatie marmura white experience dim. 60x60 cm, cod. WE0368 - pret 51 euro mp Tva inclus.gresie imitatie marmura italgraniti 80x180 cm WE0381LGresie imitatie marmura italgraniti White Experience, dim. 60x120 cm, cod. WE0381L - pret 59,5 euro mp Tva inclus.

gresie imitatie marmura white experience 30x60 cod WE0363RGresie imitatie marmura white experience, dim.30x60 cm, cod WE0363R - pret 36 euro mp Tva inclus.

gresie portelanata tip marmura italgraniti white experience 3x30 cm art WE033MA

Gresie portelanata tip marmura White Experience dim 3x30 cm art WE033MA - pret 69 euro mp Tva inclus.gresie imitatie marmura italgraniti white experience pret

O gama larga de solutii concepute pentru a rezolva nevoile estetice si functionale ale proiectelor moderne: de la finisaje naturale, lucioase si tridimensionale pentru podele si pereti, atat pentru placari interioare cat pentru placari exterioare. Suprafetele si culorile acestei colectii pot fi combinate in totala libertate.

gresie faianta italgraniti white experience alba iulia.gresie faianta italgraniti white experience arad.gresie faianta italgraniti white experience baia mare.gresie faianta italgraniti white experience bucuresti.gresie faianta italgraniti white experience constanta.gresie faianta italgraniti white experience deva.gresie faianta italgraniti white experience galati.gresie faianta italgraniti white experience iasi.gresie faianta italgraniti white experience resita.gresie faianta italgraniti white experience suceava.gresie faianta italgraniti white experience brasov.gresie faianta italgraniti white experience bucuresti.gresie faianta italgraniti white experience satu mare.

Vizualizati si Gresie si faianta portelanata cu aspect de piatra Square

Informatii tehnice:

Material: Portelan

Marginea colturilor: rectificata

Suprafata: mata, antialunecare

Dimensiuni: 10x30 cm, 10x60 cm, 20x60 cm, 20x120 cm, 30x60 cm, 60x60 cm , 60x120 cm, 80x80 cm, 80x180 cm, 120x120 cm, 120x240 cm, 160x320 cm 

Grosimea: 6 mm, 9,5 mm

Culoare: Apuano, Pulpis, Statuario

Utilizare: Podea si perete

Certificate de calitate: Leed, CCC

Rezistenta: la inghet, la incovoiere, la  substante chimice, la pete

 Gresie portelanata cu aspect de marmura White Experience

Etichete articol: gresie cu aspect de marmura pret, gresie portelanata tip marmura, gresie imitatie marmura, gresie tip marmura Italia, gresie rectificata interior, gresie de lux italia, amenajari interioare cu gresie, gresie aspect marmura bucuresti, gresie si faianta bucuresti, gresie si faianta online, italgraniti, white experience, colectia white experience, modele faianta, modele gresie, placi ceramice, pret, faianta portelanata, gresie portelanata, living, bucatarie, hol, spatii comerciale, dormitor, baie, bucatarie, aspect de marmura, gresie aspect de marmura, gresie de designer, gresie amenajare birou, gresie tip marmura alba, gresie exterior imitatie marmura, gresie exterior rezistenta la inghet, gresie exterior mata, gresie exterior trafic intens, gresie tip marmura living, gresie imitatie marmura rectificata, gresie portelanata interior, gresie tip marmura fatada.

Gresie portelanata imitatie marmura pret

Gresie si faianta Italgraniti Group

Noile modele de gresie si faianta Italgraniti sunt importate si comercializate de firma noastra ca marca inregistrata de Italgraniti Group pentru suprafete din gresie portelanata pentru baie, living, bucatarie, hol de inalta calitate. Aceste materiale, destinate peretilor interiori si exteriori, precum si a zonelor publice supuse unui trafic pietonal intens, sunt, de asemenea, o solutie ideala de amenajari interioare si exterioare pentru proiecte rezidentiale. Inovatia si cercetarea se regasesc in toate colectiile de gresie si faianta Italgraniti si au fost intotdeauna un punct de referinta pentru dezvoltarea tehnica si stilistica de varf. O echipa multidisciplinara lucreaza permanent cu pasiune si expertiza pentru a concepe si testa modele noi de gresie si faianta inovatoare pentru cei care proiecteaza cladiri rezidentiale si comerciale. Italgraniti Group este o companie dinamica si inovatoare care a avut o expansiune semnificativa in ultimii ani, datorita unei strategii de afaceri vizibile si a investitiilor considerabile in tehnologiile de avangarda. Rezultatul este o gama completa de produse de inalta calitate, (gresie si faianta) care nu numai ca sunt capabile sa raspunda cerintelor tendintelor pietei de amenajari interioare cu gresie si faianta, dar sunt adesea capabile sa le anticipeze. Modele gresie si faianta baie living Italgraniti: Gresie si faianta Sand Experience | Gresie aspect piatra Up Stone | Faianta clasica Couture | Gresie moderna Metaline | Gresie tip parchet Loft | Gresie portelanata Marble | Gresie aspect piatra Nordic Stone | Gresie portelanata cu aspect de marmura Marble.

Producatorii de gresie si faianta din Italia cu care colaboram s-au dovedit a fi o alegere pe care multi clienti o prefera si o cauta constant de-a lungul proiectelor arhitecturale. Italgraniti este un brand italian de top care vine cu o gama variata de placi ceramice portelanate, de tip rectificate, placi cu aspect de marmura naturala si multe alte colectii de top. O astfel de colectie este si Marble Experience, care reda perfect aspectul luxos de marmura.
Daca va doriti un living cu acea atmosfera regala, distinsa in intreaga incapere, Gresie si Faianta Italia va propune pentru placarea pardoselii gama de gresie rectificata cu aspect de marmura, Marble Experience. Aceste placi sunt de o calitate superioara, fiind extrem de rezistente la uzura si trafic intens datorita grosimii placilor de 10,5 mm. Gresia cu aspect de marmura se poate comanda in diverse dimensiuni de 60 x 60 cm, 60 x 120 cm, asadar clientul nu este limitat la doar cateva variante. Puteti opta pentru aceasta gama italiana de gresie cu aspect de marmura si pentru spatii precum living, baie, bucatarie sau chiar spatii exterioare. Daca detineti un spatiu comercial precum o clinica, un salon de infrumusetare sau un salon de evenimente, puteti reda grandoarea unuil stil elegant si clasic de decor prin placarea pardoselii cu colectia de gresie cu aspect de marmura. Nobili Design importa placile de ceramica din gama Italgraniti in Romania, asadar orice model sau colectie va doriti pentru proiectul dumneavoastra de amenajare, specialistii in amenajari interioare va pot fi de folos pentru a reda cu succes viziunea finala. Fiti selectivi si alegeti calitatea superioara a placilor de ceramica, alegeti brandul italian de gresie portelanata rectificata. Descopera colectii noi de gresie si Cod Promotie pentru cumparaturi online de ceramica italiana. | Vezi si ofertele prezentate de importatorul Mobila Italia.

Gresie si Faianta  Italia

Firma noastra este direct importatoare de colectii de gresie si faianta pentru orice tip de proiect de amenajare interioara sau exterioara. De exemplu, puteti alege o faianta pentru o baie mica de apartament sau gresie de exterior pentru a placa fatada unei cladiri mari de birouri. Gama de modele si culori a produselor Impronta Italgraniti, Sant Agostino Italia este atat de diversa incat acopera orice proiect de amenajari interioare pentru baie, living, bucatarie, hol sau spatiu public. Numeroasele nuante de gresie si faianta rectificata permit realizarea ideilor individuale ale clientilor sau punerea in practica a unui proiect arhitectural detaliat. Descoperiri modele de gresie si faianta Italia:

Gresie si Faianta Nobili Design

Vanzari online gresie si faianta baie, gresie portelanata de interior living, modele gresie bucatarie, ceramica italiana de lux, gresie antiderapanta exterior amenajare curte, gresie rezistenta la inghet pentru terase, gresie pentru incalzire in pardoaseala, gresie exterior placari cladiri birouri fatade ventilate cu transport gratuit asigurat de firma noastra in toate orasele din Romania.