Colectia Mega este o gresie portelanata cu aspect de marmura pentru amenajari interioare bai, living, spatii comerciale disponibila in 6 variante de culori pe dimensiuni variabile: 120x120cm, 120x240 cm, 120x260 cm, 160x320 cm, grosime 6 mm. Pret euro/mp fara tva (la cerere).

modele gresie si faianta baie interior living preturi italia MEGA 12 | gresie portelanata cu aspect de marmura Bucuresti.modele gresie si faianta bucatarie interior preturi italia | gresie portelanata aspect marmura Ploiesti, Prahova.modele gresie si faianta baie interior preturi impronta mega 014 | gresie portelanata aspect marmura Constanta.modele gresie si faianta baie interior preturi italia MEGA | gresie portelanata aspect marmura Brasov.modele gresie interior living preturi italia Constanta | gresie portelanata cu aspect de marmura.modele gresie si faianta baie moderna preturi | gresie portelanata de lux cu aspect de marmura.modele gresie si faianta baie interior preturi Calarasi | gresie portelanata aspect marmura spatii comerciale.modele gresie interior baie aspect marmura preturi | gresie imitatie marmura living Constanta.modele gresie si faianta baie interior preturi italia | gresie portelanata aspect de marmura Cluj Napoca.modele gresie si faianta baie aspect marmura preturi Italgraniti 120x240 cm| gresie baie moderna Sibiu.gresie si faianta interior baie aspect marmura Craiova | gresie portelanata Italia preturi online.gresie si faianta baie aspect marmura preturi Braila | gresie portelanata living bucatarie Italia.gresie si faianta interior baie aspect marmura preturi mega grey italgraniti 120x240 cm | gresie portelanata living bucatarie.

Colectia Mega cuprinde placi de gresie portelanata cu aspect de marmura, perfecta pentru a fi utilizata pentru amenajari interioare baie, living, bucatarie dar si in spatii publice, cum ar fi hoteluri, restaurante, baruri, cafenele, magazine dar si aeroporturi sau spitale, datorita unei placi revolutionare utilizata pe termen lung in conditii de siguranta rezistenta la uzura si trafic intens. Placile de gresie cu aspect de marmura cu dimensiunea de 160x320 cm ajuta la o realizare tehnologica reala, raspunzand la nevoia tot mai mare pentru placare de pereti si pardoseli pentru interior sau exterior si nu prezinta nici o limita pentru punerea in practica a proiectului de arhitectura.

Categorie principala: Gresie si faianta baie Italgraniti

Gresie si faianta Italgraniti Group

Noile modele de gresie si faianta Italgraniti sunt importate si comercializate de firma noastra ca marca inregistrata de Italgraniti Group pentru suprafete din gresie portelanata pentru baie, living, bucatarie, hol de inalta calitate. Aceste materiale, destinate peretilor interiori si exteriori, precum si a zonelor publice supuse unui trafic pietonal intens, sunt, de asemenea, o solutie ideala de amenajari interioare si exterioare pentru proiecte rezidentiale. Inovatia si cercetarea se regasesc in toate colectiile de gresie si faianta Italgraniti si au fost intotdeauna un punct de referinta pentru dezvoltarea tehnica si stilistica de varf. O echipa multidisciplinara lucreaza permanent cu pasiune si expertiza pentru a concepe si testa modele noi de gresie si faianta inovatoare pentru cei care proiecteaza cladiri rezidentiale si comerciale. Italgraniti Group este o companie dinamica si inovatoare care a avut o expansiune semnificativa in ultimii ani, datorita unei strategii de afaceri vizibile si a investitiilor considerabile in tehnologiile de avangarda. Rezultatul este o gama completa de produse de inalta calitate, (gresie si faianta) care nu numai ca sunt capabile sa raspunda cerintelor tendintelor pietei de amenajari interioare cu gresie si faianta, dar sunt adesea capabile sa le anticipeze. Modele gresie si faianta baie living Italgraniti: Gresie si faianta Sand Experience | Gresie aspect piatra Up Stone | Faianta clasica Couture | Gresie moderna Metaline | Gresie tip parchet Loft | Gresie portelanata Marble | Gresie aspect piatra Nordic Stone | Gresie portelanata cu aspect de marmura Marble.

Producatorii de gresie si faianta din Italia cu care colaboram s-au dovedit a fi o alegere pe care multi clienti o prefera si o cauta constant de-a lungul proiectelor arhitecturale. Italgraniti este un brand italian de top care vine cu o gama variata de placi ceramice portelanate, de tip rectificate, placi cu aspect de marmura naturala si multe alte colectii de top. O astfel de colectie este si Marble Experience, care reda perfect aspectul luxos de marmura.
Daca va doriti un living cu acea atmosfera regala, distinsa in intreaga incapere, Gresie si Faianta Italia va propune pentru placarea pardoselii gama de gresie rectificata cu aspect de marmura, Marble Experience. Aceste placi sunt de o calitate superioara, fiind extrem de rezistente la uzura si trafic intens datorita grosimii placilor de 10,5 mm. Gresia cu aspect de marmura se poate comanda in diverse dimensiuni de 60 x 60 cm, 60 x 120 cm, asadar clientul nu este limitat la doar cateva variante. Puteti opta pentru aceasta gama italiana de gresie cu aspect de marmura si pentru spatii precum living, baie, bucatarie sau chiar spatii exterioare. Daca detineti un spatiu comercial precum o clinica, un salon de infrumusetare sau un salon de evenimente, puteti reda grandoarea unuil stil elegant si clasic de decor prin placarea pardoselii cu colectia de gresie cu aspect de marmura. Nobili Design importa placile de ceramica din gama Italgraniti in Romania, asadar orice model sau colectie va doriti pentru proiectul dumneavoastra de amenajare, specialistii in amenajari interioare va pot fi de folos pentru a reda cu succes viziunea finala. Fiti selectivi si alegeti calitatea superioara a placilor de ceramica, alegeti brandul italian de gresie portelanata rectificata. Descopera colectii noi de gresie si Cod Promotie pentru cumparaturi online de ceramica italiana. | Vezi si ofertele prezentate de importatorul Mobila Italia.

Gresie si Faianta  Italia

Firma noastra este direct importatoare de colectii de gresie si faianta pentru orice tip de proiect de amenajare interioara sau exterioara. De exemplu, puteti alege o faianta pentru o baie mica de apartament sau gresie de exterior pentru a placa fatada unei cladiri mari de birouri. Gama de modele si culori a produselor Impronta Italgraniti, Sant Agostino Italia este atat de diversa incat acopera orice proiect de amenajari interioare pentru baie, living, bucatarie, hol sau spatiu public. Numeroasele nuante de gresie si faianta rectificata permit realizarea ideilor individuale ale clientilor sau punerea in practica a unui proiect arhitectural detaliat. Descoperiri modele de gresie si faianta Italia:

Gresie si Faianta Nobili Design

Vanzari online gresie si faianta baie, gresie portelanata de interior living, modele gresie bucatarie, ceramica italiana de lux, gresie antiderapanta exterior amenajare curte, gresie rezistenta la inghet pentru terase, gresie pentru incalzire in pardoaseala, gresie exterior placari cladiri birouri fatade ventilate cu transport gratuit asigurat de firma noastra in toate orasele din Romania.