Colectia de gresie si faianta pentru baie, living si bucatarie Sands Experience este un model suprafeța lucioasa de porțelan creată de Italgraniti pentru a satisface nevoile estetice și funcționale ale arhitecturii moderne. Pret metru patrat euro fara tva ( La cerere).gresie de interior living pret Sands Experience Italgraniti | gresie portelanata pret Constanta.gresie si faianta baie living hol bucatarie pret SANDS EXPERIENCE | gresie de interior Urziceni.gresie si faianta baie living hol bucatarie pret SANDS EXPERIENCE | gresie si faianta Slobozia.gresie si faianta baie living hol bucatarie pret SANDS EXPERIENCE | gresie si faianta Mangalia.gresie si faianta baie living hol bucatarie pret SANDS EXPERIENCE | gresie si faianta Navodari.gresie si faianta baie living hol bucatarie pret Constanta | gresie si faianta baie moderna Mamaia Nord.gresie si faianta baie bucatarie pret  Italgraniti Giurgiu | gresie si faianta de interior Italia pret.gresie si faianta baie living hol bucatarie pret SANDS EXPERIENCE crem | gresie si faianta Eforie Sud.gresie interior living modern pret Sands Experience bej | gresie si faianta baie Eforie Nord.gresie si faianta baie moderna pret Sands Exerience neagra | gresie si faianta baie pret Tulcea.gresie si faianta bar restaurant pret constanta | gresie de interior cafenea Constanta.gresie si faianta baie moderna bucuresti pret | gresie de interior baie Otopeni.gresie si faianta baie moderna pret online | modele bai amenajate cu gresie si faianta gri.gresie si faianta baie living hol bucatarie pret sands experience maro.gresie si faianta baie living hol bucatarie pret constanta.gresie de interior bar cafenea pret bucuresti | gresie portelanata Italia pret.gresie interior exterior living terasa pret | amenajare living terasa cu gresie portelanata de interior.gresie de interior living hol pret | gresie antiderapanta incalzire in pardoaseala Constanta.gresie portelanata de interior living hol pret | gresie neagra incalzire in pardoaseala Urziceni.gresie de interior antiderapanta hol receptie hotel | gresie si faianta Sibiu.

Interesant la aceasta colectie este faptul că cinci suprafețe diferite sunt cu textura naturala, lappato, rigato, bocciardato și onda în valuri. Gama de modele si culori include tonuri naturale de pământ variind de la gri până la maro până si negru. Disponibile în formatul de 20 x 120 cm și 7,5 x 60 cm. Un element decorativ distinctiv este și hexagonul disponibil în toate nuanțele de culoare, care combină din nou suprafața naturală, bocciardato și rigato. Nivelul de design al acestei colectii este îmbunătățit în continuare de caracteristicile tehnice. Este un șindril colorat, plăcile sunt rezistente la îngheț, antiderapanta și sunt oferite într-o scară largă de culori. Colectia SandsEexperience este unică în ceea ce privește caracteristicile tehnice și aspectul său. Mai multe fotografii și modele din seria Impronta Italgraniti pot fi găsite în secțiunea urmatoare.

Gresie si faianta Italgraniti Group

Noile modele de gresie si faianta Italgraniti sunt importate si comercializate de firma noastra ca marca inregistrata de Italgraniti Group pentru suprafete din gresie portelanata pentru baie, living, bucatarie, hol de inalta calitate. Aceste materiale, destinate peretilor interiori si exteriori, precum si a zonelor publice supuse unui trafic pietonal intens, sunt, de asemenea, o solutie ideala de amenajari interioare si exterioare pentru proiecte rezidentiale. Inovatia si cercetarea se regasesc in toate colectiile de gresie si faianta Italgraniti si au fost intotdeauna un punct de referinta pentru dezvoltarea tehnica si stilistica de varf. O echipa multidisciplinara lucreaza permanent cu pasiune si expertiza pentru a concepe si testa modele noi de gresie si faianta inovatoare pentru cei care proiecteaza cladiri rezidentiale si comerciale. Italgraniti Group este o companie dinamica si inovatoare care a avut o expansiune semnificativa in ultimii ani, datorita unei strategii de afaceri vizibile si a investitiilor considerabile in tehnologiile de avangarda. Rezultatul este o gama completa de produse de inalta calitate, (gresie si faianta) care nu numai ca sunt capabile sa raspunda cerintelor tendintelor pietei de amenajari interioare cu gresie si faianta, dar sunt adesea capabile sa le anticipeze. Modele gresie si faianta baie living Italgraniti: Gresie si faianta Sand Experience | Gresie aspect piatra Up Stone | Faianta clasica Couture | Gresie moderna Metaline | Gresie tip parchet Loft | Gresie portelanata Marble | Gresie aspect piatra Nordic Stone | Gresie portelanata cu aspect de marmura Marble.

Producatorii de gresie si faianta din Italia cu care colaboram s-au dovedit a fi o alegere pe care multi clienti o prefera si o cauta constant de-a lungul proiectelor arhitecturale. Italgraniti este un brand italian de top care vine cu o gama variata de placi ceramice portelanate, de tip rectificate, placi cu aspect de marmura naturala si multe alte colectii de top. O astfel de colectie este si Marble Experience, care reda perfect aspectul luxos de marmura.
Daca va doriti un living cu acea atmosfera regala, distinsa in intreaga incapere, Gresie si Faianta Italia va propune pentru placarea pardoselii gama de gresie rectificata cu aspect de marmura, Marble Experience. Aceste placi sunt de o calitate superioara, fiind extrem de rezistente la uzura si trafic intens datorita grosimii placilor de 10,5 mm. Gresia cu aspect de marmura se poate comanda in diverse dimensiuni de 60 x 60 cm, 60 x 120 cm, asadar clientul nu este limitat la doar cateva variante. Puteti opta pentru aceasta gama italiana de gresie cu aspect de marmura si pentru spatii precum living, baie, bucatarie sau chiar spatii exterioare. Daca detineti un spatiu comercial precum o clinica, un salon de infrumusetare sau un salon de evenimente, puteti reda grandoarea unuil stil elegant si clasic de decor prin placarea pardoselii cu colectia de gresie cu aspect de marmura. Nobili Design importa placile de ceramica din gama Italgraniti in Romania, asadar orice model sau colectie va doriti pentru proiectul dumneavoastra de amenajare, specialistii in amenajari interioare va pot fi de folos pentru a reda cu succes viziunea finala. Fiti selectivi si alegeti calitatea superioara a placilor de ceramica, alegeti brandul italian de gresie portelanata rectificata. Descopera colectii noi de gresie si Cod Promotie pentru cumparaturi online de ceramica italiana. | Vezi si ofertele prezentate de importatorul Mobila Italia.

Gresie si Faianta  Italia

Firma noastra este direct importatoare de colectii de gresie si faianta pentru orice tip de proiect de amenajare interioara sau exterioara. De exemplu, puteti alege o faianta pentru o baie mica de apartament sau gresie de exterior pentru a placa fatada unei cladiri mari de birouri. Gama de modele si culori a produselor Impronta Italgraniti, Sant Agostino Italia este atat de diversa incat acopera orice proiect de amenajari interioare pentru baie, living, bucatarie, hol sau spatiu public. Numeroasele nuante de gresie si faianta rectificata permit realizarea ideilor individuale ale clientilor sau punerea in practica a unui proiect arhitectural detaliat. Descoperiri modele de gresie si faianta Italia:

Gresie si Faianta Nobili Design

Vanzari online gresie si faianta baie, gresie portelanata de interior living, modele gresie bucatarie, ceramica italiana de lux, gresie antiderapanta exterior amenajare curte, gresie rezistenta la inghet pentru terase, gresie pentru incalzire in pardoaseala, gresie exterior placari cladiri birouri fatade ventilate cu transport gratuit asigurat de firma noastra in toate orasele din Romania.