Colectia Marble este o colectie de gresie portelanata Italgraniti cu aspect imitatie de marmura, care evidentiaza trei principii: selectarea celei mai bune texturi de marmura, inovatie tehnologica si materiale exclusive pentru designul suprafetelor unice. Pret La Cerere __ euro/mp fara tva . Disponibil in patru culori elegante, fiecare imitand un tip specific de marmura fina. Calacatta, Statuario, Shaha Noir si marmura Orobico sunt reprezentate in colectia Marble Experience.

Toate colectiile actualizate pot fi vazute aici: Nobili Interior Design

Fiecare marmura vine cu propriile sale tipuri specifice de vene, din punct de vedere al geologiei, o intruziune magmatica in stanca. Cele sase finisaje de suprafata si gama larga de dimensiuni ofera designerului o gama larga de posibilitati pentru a crea un interior placut din punct de vedere estetic.

Recomandarea noastra cu proiecte in lucru: Detalii proiect | Bucuresti

Există mai multe tipuri de gresie care imită marmura, ceea ce vă permite să obțineți aspectul și senzația de marmură naturală fără costurile și întreținerea acesteia. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de gresie care imită marmura:

Gresie cu aspect de marmură calcară: Această gresie imită aspectul calcarului, care este un tip de marmură cunoscut pentru culorile sale deschise și modelele subtile. Gama de culori poate varia de la alb la crem sau gri deschis.

Gresie cu aspect de marmură carrara: Carrara este un tip de marmură renumit pentru alb pur cu vete subțiri și delicate. Gresia cu aspect de Carrara reproduce acest aspect clasic și sofisticat.

Gresie cu aspect de marmură travertin: Travertinul este o altă formă de marmură, dar are o textură poroasă și neregulată. Gresia care imită travertinul poate adăuga un aspect rustic și natural în spațiul dvs.

Gresie cu aspect de marmură veche: Unele gresii imită marmura veche, care poate avea un aspect ușor patinat sau erodat. Aceasta poate adăuga un farmec istoric și vintage în interiorul dvs.

Gresie cu aspect de marmură colorată: În afară de marmura albă, există și variante de gresie care imită marmura colorată. De exemplu, marmura verde, roz sau neagră poate fi imitată cu ajutorul acestor gresii.

Gresie cu aspect de marmură înaltă rezoluție: Unele gresii utilizează tehnologia avansată pentru a reda vopseaua și textura marmurei cu o acuratețe impresionantă, folosind imagini înaltă rezoluție.

Gresie cu aspect de marmură cu suprafață lustruită sau mată: Gresia cu aspect de marmură poate veni într-o varietate de finisaje de suprafață, inclusiv lustruită pentru un aspect strălucitor sau mată pentru un aspect mai sobru.

Gresie cu aspect de marmură cu dimensiuni mari sau mici: Puteți găsi gresie care imită marmura într-o gamă largă de dimensiuni de plăci, de la plăci mari, rectangulare, până la mozaicuri mici.

CITESTE TOT