Colectia de placi portelanate Just Color realizata de Gardenia Orchidea iese in evidenta prin paleta de culori, venele si culorile lemnului. Natura si cultura se intalnesc in aceasta colectie capabile sa raspunda evolutiei gustului international si celor mai recente nevoi de rezistenta, performanta si usurinta in intretinere. Just Color este solutia ideala pentru a decora podeaua si peretele spatiilor interiorare, rezidentiale si comerciale,  fiind disponibile in 7 culori.

gresie faianta efect piatra gardenia just color galati.gresie faianta efect piatra gardenia just color alba iulia.gresie faianta efect piatra gardenia just color bucuresti.gresie faianta efect piatra gardenia just color buftea.gresie faianta efect piatra gardenia just color calarasi.gresie faianta efect piatra gardenia just color cluj napoca.gresie faianta efect piatra gardenia just color constanta.gresie faianta efect piatra gardenia just color craiova.gresie faianta efect piatra gardenia just color oradea.gresie faianta efect piatra gardenia just color timisoara.gresie faianta efect piatra gardenia just color braila.gresie faianta efect piatra gardenia just color buzau.gresie faianta efect piatra gardenia just color focsani.gresie faianta efect piatra gardenia just color galati.gresie faianta efect piatra gardenia just color iasi.gresie faianta efect piatra gardenia just color sibiu.gresie faianta efect piatra gardenia just color suceava.

Vizualizati si Gresie si faianta portelanata efect lemn Just Blend

Informatii tehnice:

Material: Portelan

Suprafata: Antiderapanta cu coeficient antialunecare R9, R10, R11, R12, R13

Dimensiuni: 20x120 cm, 16x100 cm

Grosime: 10 mm

Culoare: White, Grey, Black, Blue, Almond, Honey, Brown

Rezistenta: la absorbtia apei ≤0,5%, la greutati ≥35 N/mm2, la impact, la uzura ISO 3 min, la inghet, la schimbari de temperatura, la pete, la decolorare, la agenti chimici si fizici

 

Gresie si faianta portelanata efect lemn Just Color

Producatorii de gresie si faianta din Italia cu care colaboram s-au dovedit a fi o alegere pe care multi clienti o prefera si o cauta constant de-a lungul proiectelor arhitecturale. Italgraniti este un brand italian de top care vine cu o gama variata de placi ceramice portelanate, de tip rectificate, placi cu aspect de marmura naturala si multe alte colectii de top. O astfel de colectie este si Marble Experience, care reda perfect aspectul luxos de marmura.
Daca va doriti un living cu acea atmosfera regala, distinsa in intreaga incapere, Gresie si Faianta Italia va propune pentru placarea pardoselii gama de gresie rectificata cu aspect de marmura, Marble Experience. Aceste placi sunt de o calitate superioara, fiind extrem de rezistente la uzura si trafic intens datorita grosimii placilor de 10,5 mm. Gresia cu aspect de marmura se poate comanda in diverse dimensiuni de 60 x 60 cm, 60 x 120 cm, asadar clientul nu este limitat la doar cateva variante. Puteti opta pentru aceasta gama italiana de gresie cu aspect de marmura si pentru spatii precum living, baie, bucatarie sau chiar spatii exterioare. Daca detineti un spatiu comercial precum o clinica, un salon de infrumusetare sau un salon de evenimente, puteti reda grandoarea unuil stil elegant si clasic de decor prin placarea pardoselii cu colectia de gresie cu aspect de marmura. Nobili Design importa placile de ceramica din gama Italgraniti in Romania, asadar orice model sau colectie va doriti pentru proiectul dumneavoastra de amenajare, specialistii in amenajari interioare va pot fi de folos pentru a reda cu succes viziunea finala. Fiti selectivi si alegeti calitatea superioara a placilor de ceramica, alegeti brandul italian de gresie portelanata rectificata. Descopera colectii noi de gresie si Cod Promotie pentru cumparaturi online de ceramica italiana. | Vezi si ofertele prezentate de importatorul Mobila Italia.

Gresie si Faianta  Italia

Firma noastra este direct importatoare de colectii de gresie si faianta pentru orice tip de proiect de amenajare interioara sau exterioara. De exemplu, puteti alege o faianta pentru o baie mica de apartament sau gresie de exterior pentru a placa fatada unei cladiri mari de birouri. Gama de modele si culori a produselor Impronta Italgraniti, Sant Agostino Italia este atat de diversa incat acopera orice proiect de amenajari interioare pentru baie, living, bucatarie, hol sau spatiu public. Numeroasele nuante de gresie si faianta rectificata permit realizarea ideilor individuale ale clientilor sau punerea in practica a unui proiect arhitectural detaliat. Descoperiri modele de gresie si faianta Italia:

Gresie si Faianta Nobili Design

Vanzari online gresie si faianta baie, gresie portelanata de interior living, modele gresie bucatarie, ceramica italiana de lux, gresie antiderapanta exterior amenajare curte, gresie rezistenta la inghet pentru terase, gresie pentru incalzire in pardoaseala, gresie exterior placari cladiri birouri fatade ventilate cu transport gratuit asigurat de firma noastra in toate orasele din Romania.