Esenta lemnului natural este imbunatatita de Gardenia Orchidea in colectia de placi portelanate Just Life, o colectie de gresie fina la atingere cu un stil versatil. Just Life este solutia ideala pentru placarea podelele si peretilor din intreaga casa. Disponibile in 9 culori delicate, cu un puternic impact vizual, concepute pentru a oferi caldura incaperilor.

gresie faianta efect piatra gardenia just life baia mare.gresie faianta efect piatra gardenia just life bucuresti.gresie faianta efect piatra gardenia just life deva.gresie faianta efect piatra gardenia just life iasi.gresie faianta efect piatra gardenia just life piatra neamt.gresie faianta efect piatra gardenia just life satu mare.gresie faianta efect piatra gardenia just life sibiu.gresie faianta efect piatra gardenia just life suceava.gresie faianta efect piatra gardenia just life targu mures.gresie faianta efect piatra gardenia just life alba iulia.gresie faianta efect piatra gardenia just life alexandria.gresie faianta efect piatra gardenia just life arad.gresie faianta efect piatra gardenia just life braila.gresie faianta efect piatra gardenia just life brasov.gresie faianta efect piatra gardenia just life buzau.gresie faianta efect piatra gardenia just life iasi.gresie faianta efect piatra gardenia just life pitesti.gresie faianta efect piatra gardenia just life ploiesti.

Vizualizati si Gresie si faianta portelanata cu aspect de lemn Just Color

Informatii tehnice:

Material: Portelan

Suprafata: Antiderapanta cu coeficient antialunecare R9, R10, R11, R12, R13

Dimensiuni: 16x100 cm

Grosime: 10 mm

Culoare: Beige Chiaro, Beige Scuro, Beige Biando, Muschio, Noce Rosso, Noce Scuro, Sbiancato, Grigio, Antracite

Rezistenta: la absorbtia apei ≤0,5%, la greutati ≥35 N/mm2, la impact, la uzura ISO 3 min, la inghet, la schimbari de temperatura, la pete, la decolorare, la agenti chimici si fizici

 

Gresie si faianta portelanata cu aspect de lemn Just Life

Producatorii de gresie si faianta din Italia cu care colaboram s-au dovedit a fi o alegere pe care multi clienti o prefera si o cauta constant de-a lungul proiectelor arhitecturale. Italgraniti este un brand italian de top care vine cu o gama variata de placi ceramice portelanate, de tip rectificate, placi cu aspect de marmura naturala si multe alte colectii de top. O astfel de colectie este si Marble Experience, care reda perfect aspectul luxos de marmura.
Daca va doriti un living cu acea atmosfera regala, distinsa in intreaga incapere, Gresie si Faianta Italia va propune pentru placarea pardoselii gama de gresie rectificata cu aspect de marmura, Marble Experience. Aceste placi sunt de o calitate superioara, fiind extrem de rezistente la uzura si trafic intens datorita grosimii placilor de 10,5 mm. Gresia cu aspect de marmura se poate comanda in diverse dimensiuni de 60 x 60 cm, 60 x 120 cm, asadar clientul nu este limitat la doar cateva variante. Puteti opta pentru aceasta gama italiana de gresie cu aspect de marmura si pentru spatii precum living, baie, bucatarie sau chiar spatii exterioare. Daca detineti un spatiu comercial precum o clinica, un salon de infrumusetare sau un salon de evenimente, puteti reda grandoarea unuil stil elegant si clasic de decor prin placarea pardoselii cu colectia de gresie cu aspect de marmura. Nobili Design importa placile de ceramica din gama Italgraniti in Romania, asadar orice model sau colectie va doriti pentru proiectul dumneavoastra de amenajare, specialistii in amenajari interioare va pot fi de folos pentru a reda cu succes viziunea finala. Fiti selectivi si alegeti calitatea superioara a placilor de ceramica, alegeti brandul italian de gresie portelanata rectificata. Descopera colectii noi de gresie si Cod Promotie pentru cumparaturi online de ceramica italiana. | Vezi si ofertele prezentate de importatorul Mobila Italia.

Gresie si Faianta  Italia

Firma noastra este direct importatoare de colectii de gresie si faianta pentru orice tip de proiect de amenajare interioara sau exterioara. De exemplu, puteti alege o faianta pentru o baie mica de apartament sau gresie de exterior pentru a placa fatada unei cladiri mari de birouri. Gama de modele si culori a produselor Impronta Italgraniti, Sant Agostino Italia este atat de diversa incat acopera orice proiect de amenajari interioare pentru baie, living, bucatarie, hol sau spatiu public. Numeroasele nuante de gresie si faianta rectificata permit realizarea ideilor individuale ale clientilor sau punerea in practica a unui proiect arhitectural detaliat. Descoperiri modele de gresie si faianta Italia:

Gresie si Faianta Nobili Design

Vanzari online gresie si faianta baie, gresie portelanata de interior living, modele gresie bucatarie, ceramica italiana de lux, gresie antiderapanta exterior amenajare curte, gresie rezistenta la inghet pentru terase, gresie pentru incalzire in pardoaseala, gresie exterior placari cladiri birouri fatade ventilate cu transport gratuit asigurat de firma noastra in toate orasele din Romania.