Sant Agostino este recunoscut la nivel international ca fiind un producator italian de top in cea ce priveste placile ceramice pentru placari exterioare si interioare. Folosind tehnologii de ultima generatie si standarde inalte de mediu, producatorul italian Sant Agostino dispune de colectii variate de gresie si faianta rectificata. Clientul poate opta pentru colectii de gresie portelanata, gresie cu aspect de parchet, cu aspect de marmura sau piatra naturala si alte colectii cu texturi si finisaje diverse. Nobili Design este distribuitor si importator autorizat al colectiilor de gresie si faianta marca Sant Agostino Italia. Contactati echipa pentru a obtine o oferta de pret si pentru a alege cea mai potrivita colectie de placi ceramice rectificate. Colectia Sant Agostino Lakewood este o alegere inspirata indeosebi pentru placari interioare cu gresie si faianta. Daca va doriti niste placi ceramice rectificate cu finisaj mat, care imita parchetul de lemn, colectia Lakewood este solutia la indemana. Avand o cromatica variata de nuante de maro deschis pana la culori inchise si dimensiuni variate privind placile, colectia italiana Sant Agostino Lakewood poate fi propusa de echipa Nobili Design in orice incapere. Fie ca vorbim de un dormitor clasic, un living eclectic sau chiar o bucatarie cu un design rustic. Gama de gresie rectificata cu aspect de parchet se poate monta cu usurinta in functie de dimensiunile spatilului, aceasta colectie fiind pretabila si pentru incaperi cu incalizre prin pardoseala. Placile ceramice rectificate se comanda direct din fabrica producatorului italian Sant Agostino si sunt recomandate pentru orice tip de amenajare interioara clasice sau moderne. Daca aveti un spatiu rezidential in Bucuresti, Pitesti, Craiova, Braila, Constanta sau oricare alt oras din Romania, Nobili Design va ofera solutiile ideale de finisaje premium pentru acest tip de proiect, fie acesta si unul comercial, precum hotel, restaurant, bar, cafenea, birouri firme, salon infrumusetare cosmetica, clinica medicala. Versatilitatea placilor de ceramica rectificate cu aspect de parchet din colectia Sant Agostino Lakewood se pretezeaza amenajarilor interioare care se axeaza pe un stil clasic de design interior. Insa, in functie de dorintele clientului, echipa de specialisti si arhitecti pot recomanda aceste placi ceramice intr-un mod cat mai creativ, indiferent de stilul de design interior ales.

Producatorii de gresie si faianta din Italia cu care colaboram s-au dovedit a fi o alegere pe care multi clienti o prefera si o cauta constant de-a lungul proiectelor arhitecturale. Italgraniti este un brand italian de top care vine cu o gama variata de placi ceramice portelanate, de tip rectificate, placi cu aspect de marmura naturala si multe alte colectii de top. O astfel de colectie este si Marble Experience, care reda perfect aspectul luxos de marmura.
Daca va doriti un living cu acea atmosfera regala, distinsa in intreaga incapere, Gresie si Faianta Italia va propune pentru placarea pardoselii gama de gresie rectificata cu aspect de marmura, Marble Experience. Aceste placi sunt de o calitate superioara, fiind extrem de rezistente la uzura si trafic intens datorita grosimii placilor de 10,5 mm. Gresia cu aspect de marmura se poate comanda in diverse dimensiuni de 60 x 60 cm, 60 x 120 cm, asadar clientul nu este limitat la doar cateva variante. Puteti opta pentru aceasta gama italiana de gresie cu aspect de marmura si pentru spatii precum living, baie, bucatarie sau chiar spatii exterioare. Daca detineti un spatiu comercial precum o clinica, un salon de infrumusetare sau un salon de evenimente, puteti reda grandoarea unuil stil elegant si clasic de decor prin placarea pardoselii cu colectia de gresie cu aspect de marmura. Nobili Design importa placile de ceramica din gama Italgraniti in Romania, asadar orice model sau colectie va doriti pentru proiectul dumneavoastra de amenajare, specialistii in amenajari interioare va pot fi de folos pentru a reda cu succes viziunea finala. Fiti selectivi si alegeti calitatea superioara a placilor de ceramica, alegeti brandul italian de gresie portelanata rectificata. Descopera colectii noi de gresie si Cod Promotie pentru cumparaturi online de ceramica italiana. | Vezi si ofertele prezentate de importatorul Mobila Italia.

Gresie si Faianta  Italia

Firma noastra este direct importatoare de colectii de gresie si faianta pentru orice tip de proiect de amenajare interioara sau exterioara. De exemplu, puteti alege o faianta pentru o baie mica de apartament sau gresie de exterior pentru a placa fatada unei cladiri mari de birouri. Gama de modele si culori a produselor Impronta Italgraniti, Sant Agostino Italia este atat de diversa incat acopera orice proiect de amenajari interioare pentru baie, living, bucatarie, hol sau spatiu public. Numeroasele nuante de gresie si faianta rectificata permit realizarea ideilor individuale ale clientilor sau punerea in practica a unui proiect arhitectural detaliat. Descoperiri modele de gresie si faianta Italia:

Gresie si Faianta Nobili Design

Vanzari online gresie si faianta baie, gresie portelanata de interior living, modele gresie bucatarie, ceramica italiana de lux, gresie antiderapanta exterior amenajare curte, gresie rezistenta la inghet pentru terase, gresie pentru incalzire in pardoaseala, gresie exterior placari cladiri birouri fatade ventilate cu transport gratuit asigurat de firma noastra in toate orasele din Romania.