Creati un stil unic  in casa dumneavoastra cu ajutorul colectiei de placi portelanate Fineart cu efect de tesatura. Finisajul mat imbunatateste foarte bine culoarea si modelul acestor placi, fiind potrivite pentru spatiile comerciale sau rezidentiale. modele gresie santagostino fineart arad.modele gresie santagostino fineart alexandria.modele gresie santagostino fineart calarasi.modele gresie santagostino fineart craiova.modele gresie santagostino fineart pitesti.modele gresie santagostino fineart resita.modele gresie santagostino fineart slobozia,modele gresie santagostino fineart targu jiu.modele gresie santagostino fineart targu mures.modele gresie santagostino fineart timisoara.modele gresie santagostino giurgiu.

Vizualizati si Gresie portelanata living Waystone

"Croitoria" Ceramica Sant'Agostino - compania de pionerat si lider al acestei tendinte actuale in suprafetele ceramice prin colectiile unice si originale DigitalArt si TailorArt deja pe piata - este completata cu FineArt, o colectie inovatoare de portelan care imita tesaturile, realizata cu ultima generatie de tehnica de imprimare digitala si o structura usor tridimensionala. Textura fina si tonurile delicate, decoratiile sofisticate si moderate, confera acestei colectii un aer elegant, cu un design sofisticat si versatil adaptat la orice spatiu interior, precum si la toate solutiile din domeniul businessului, incluzand, in special, hotelurile si magazinele.

Informatii tehnice:

Material: Portelan

Marginea colturilor: rectificata

Efect: realizat cu Tehnologia Digitala 

Culoare: Ecru, Grey, Pearl, Sand, White

Grosimea: 10 mm 

Finisaj: Mat

Dimensiuni: 90x90, 60x60, 30x60, 20x20 cm

Utilizare: Podea si perete

Inclus in gama: decoratiuni, mozaicuri

Certificate de calitate: Leed, Enviromentile

Gresie si faianta portelanata colectia Fineart

 

Gresie si faianta Sant Agostino

Ceramica Sant'Agostino este o companie italiana specializata in fabricarea de gresie si faianta pentru pereti si podea din placi ceramice portelanate de inalta calitate pentru baie, bucatarie, living, hol si spatii comerciale cu trafic intens. O dependenta puternica de propriile abilitati si decizii de o viziune strategica clara garanteaza inovatia si cresterea constanta a vanzarilor de gresie si faianta pentru interior si exterior in Italia si Europa. Toate produsele Ceramica Sant'Agostino sunt concepute si fabricate in Ferrara, sediul companiei si a unitatii sale de productie. Acestea sunt inovatoare, de inalta tehnologie, sofisticate si ecologice. Printre numeroasele colectii de succes pe care le putem numi Flexible Architecture de Philippe Starck si My Decorde Ludovica si Roberto Palomba putem acoperi toate necesitatile in materie de design si amenajari interioare cu gresie si faianta pentru resedinte private si spatii comerciale. Colectiile de gresie si faianta Ceramica Sant'Agostino sunt foarte apreciate in Italia si au dezvoltare continua in multe tari europene inclusiv in Romania. Puteti comanda noile modele de gresie si faianta direct de pe website-ul nostru in sectiunea Gresie si faianta Sant Agostino. Gresie si faianta baie Sant Agostino - Gresie interior living hol preturi

Gresie si Faianta  Nobili Design

Firma noastra este direct importatoare de colectii de gresie si faianta pentru orice tip de proiect de amenajare interioara sau exterioara. De exemplu, puteti alege o faianta pentru o baie mica de apartament sau gresie de exterior pentru a placa fatada unei cladiri mari de birouri. Gama de modele si culori a produselor Impronta Italgraniti, Sant Agostino Italia este atat de diversa incat acopera orice proiect de amenajari interioare pentru baie, living, bucatarie, hol sau spatiu public. Numeroasele nuante de gresie si faianta rectificata permit realizarea ideilor individuale ale clientilor sau punerea in practica a unui proiect arhitectural detaliat.

Contact Gresie si Faianta Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

gresie-faianta.nobili-design.ro

Vanzari online gresie si faianta baie, gresie portelanata de interior living, modele gresie bucatarie, ceramica italiana de lux, gresie antiderapanta exterior amenajare curte, gresie rezistenta la inghet pentru terase, gresie pentru incalzire in pardoaseala, gresie exterior placari cladiri birouri fatade ventilate cu transport gratuit asigurat de firma noastra in toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Snagov, Pipera, Constanta, Costinesti, Mangalia, Eforie Nord, Navodari, Mamaia Nord, Cernavoda, Medgidia, Pitesti, Arges, Giurgiu, Craiova, Alexandria, Slatina, Targoviste, Brasov, Fagaras, Ploiesti, Campina, Prahova, Calarasi, Ialomita, Urziceni, Slobozia, Fetesti, Braila, Tulcea, Galati, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Vrancea, Piatra Neamt, Bacau, Barlad, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani, Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Etichete: gresie si faianta, interior, italiana, italia, baie, bai, living, dormitor, hol, bucatarie, camera, hotel, portelanata, colorata, gresie aspect de marmura, travertin, gresie imitatie piatra naturala, parchet, lemn, caramida, dusumea, preturi, ceramica italiana, gresie de lux, mozaic, gresie luciaosa, modele gresie faianta, piscina, pretabila incalzire in pardoaseala, amenajari, restaurant, bar, cafenea, club, receptie hotel, salon restaurant, clinica medicala, cabinet medical, salon coafor, infrumusetare, cosmetica, showroom, magazine, spatii comerciale, shoping mall, sala conferinte, aeroport, vanzari, online, lucioasa, cladire birouri, spital, gradinita, exterior, curte, amenajare, mata, rezistenta la inghet, rectificata, placari fatade, blocuri, gresie decorativa.