Set Concrete AS 2.0 este o colectie de gresie de exterior portelanata cu aspect de beton care merge cu succes la amenajarea spatiilor cu caracter contemporan, creand un decor unic si elegant. O caracteristica foarte importanta a placilor de gresie este suprafata antiderapanta.

gresie exterior santagostino set concrete as slatina.gresie exterior santagostino set concrete as sighisoara.Vizualizati si Gresie si faianta living, bucatarie Set Metrowoodgresie exterior santagostino set concrete as deva.gresie exterior santagostino set concrete as medias.gresie exterior santagostino set concrete as tulcea.gresie exterior santagostino set concrete as turda.O adevarata fuziune de modele diferite – cu efect de beton: CONCRETE; cu efect de covor: DRESS si TARTAN; cu efect de marmura: GEM; cu semne grafice: METROSIGNS cu efect de lemn: METROWOOD; cu efect de caramida: WALL WHITE; placi ceramice pentru exterior SET CONCRETE AS 2.0 - care se imbina perfect si dau viata unor mici capodopere ceramice, o colectie fara egal, SET. Inspiratia creativa si materiala care sta la baza genezei acestui proiect este diversificata. Acestea variaza de la prelucrarea manuala a structurilor de beton pentru versiunea CONCRETE, pana la tesatura unui covor de bumbac  pentru DRESS, la marmura palladiana din interiorul structurii pentru GEM, la esenta naturala a lemnului danez pentru WOOD, aspectul peretelui construit din caramida pentru WALL WHITE, 45 de modele diferite pentru a decora podeaua si peretele in orice fel de incapere pentru METROSIGNS.

Tonurile includ patru nuante elegante de gri, lemn natural, marmura si caramida alba. SET ofera posibilitati de aplicare infinite, atat stilistice cat si functionale, datorita suprafetei de acoperire interioara pentru pardoseala si perete si CONCRETE AS 2.0 concepute pentru exterior cu suprafata antiderapanta.

Informatii tehnice:

Material: Portelan

Marginea colturilor: rectificata

Suprafata: o varietate de efecte obtinute de Tehnologia Digitala Ceramica Sant'Agostino

Grosimea: 10 mm si 20 mm

Culoare: Negru, Gri, Alb, Pearl

Utilizare: Podea si perete

Inclus in gama: mozaic, model chevron,  

Certificate de calitate: ASTM, DCOF, Leed

 

Gresie exterior Set Concrete As 2.0

Gresie si faianta Sant Agostino

Ceramica Sant'Agostino este o companie italiana specializata in fabricarea de gresie si faianta pentru pereti si podea din placi ceramice portelanate de inalta calitate pentru baie, bucatarie, living, hol si spatii comerciale cu trafic intens. O dependenta puternica de propriile abilitati si decizii de o viziune strategica clara garanteaza inovatia si cresterea constanta a vanzarilor de gresie si faianta pentru interior si exterior in Italia si Europa. Toate produsele Ceramica Sant'Agostino sunt concepute si fabricate in Ferrara, sediul companiei si a unitatii sale de productie. Acestea sunt inovatoare, de inalta tehnologie, sofisticate si ecologice. Printre numeroasele colectii de succes pe care le putem numi Flexible Architecture de Philippe Starck si My Decorde Ludovica si Roberto Palomba putem acoperi toate necesitatile in materie de design si amenajari interioare cu gresie si faianta pentru resedinte private si spatii comerciale. Colectiile de gresie si faianta Ceramica Sant'Agostino sunt foarte apreciate in Italia si au dezvoltare continua in multe tari europene inclusiv in Romania. Puteti comanda noile modele de gresie si faianta direct de pe website-ul nostru in sectiunea Gresie si faianta Sant Agostino. Gresie si faianta baie Sant Agostino - Gresie interior living hol preturi

 • Gresie portelanata de interior Sands Experience

  ...


  Read more
 • Faianta de interior clasica moderna colectia Couture

  ...


  Read more
 • Gresie tip parchet cu aspect de lemn colectia Loft

  ...


  Read more
 • Gresie cu aspect de piatra naturala Up Stone

  ...


  Read more
 • Gresie cu aspect de piatra naturala colectia Nordic Stone

  ...


  Read more
 • Gresie moderna de interior colectia Metaline

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata cu aspect de marmura Marble Experience

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata de interior cu aspect de marmura Mega

  ...


  Read more
 • Gresie si faianta portelanata colectia Newdeco

  ...


  Read more
 • Gresie si faianta portelanata colectia Fineart

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living Waystone

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata bucatarie colectia Vita

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living Oxidart Black

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata interior exterior Oxidart Cooper

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living colectia Oxidart Iron

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living colectia Oxidart Silver

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living efect lemn colectia Primewood

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata cu aspect de travertin Via Appia Vein Cut

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living tip travertin Appia Cross Cut

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata baie efect lemn Lakewood White

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata bucatarie efect lemn Lakewood Moka

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata efect lemn colectia Lakewood Natural

  ...


  Read more
 • Gresie living efect lemn colectia Lakewood Coffer

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata cu efect de lemn Lakewood Burnt

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata cu efect de lemn colectia Lakewood Brown

  ...


  Read more
 • Faianta baie efect 3D Themar Cult Crema Marfil

  ...


  Read more

Gresie si Faianta  Nobili Design

Firma noastra este direct importatoare de colectii de gresie si faianta pentru orice tip de proiect de amenajare interioara sau exterioara. De exemplu, puteti alege o faianta pentru o baie mica de apartament sau gresie de exterior pentru a placa fatada unei cladiri mari de birouri. Gama de modele si culori a produselor Impronta Italgraniti, Sant Agostino Italia este atat de diversa incat acopera orice proiect de amenajari interioare pentru baie, living, bucatarie, hol sau spatiu public. Numeroasele nuante de gresie si faianta rectificata permit realizarea ideilor individuale ale clientilor sau punerea in practica a unui proiect arhitectural detaliat.

Contact Gresie si Faianta Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

gresie-faianta.nobili-design.ro

Vanzari online gresie si faianta baie, gresie portelanata de interior living, modele gresie bucatarie, ceramica italiana de lux, gresie antiderapanta exterior amenajare curte, gresie rezistenta la inghet pentru terase, gresie pentru incalzire in pardoaseala, gresie exterior placari cladiri birouri fatade ventilate cu transport gratuit asigurat de firma noastra in toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Snagov, Pipera, Constanta, Costinesti, Mangalia, Eforie Nord, Navodari, Mamaia Nord, Cernavoda, Medgidia, Pitesti, Arges, Giurgiu, Craiova, Alexandria, Slatina, Targoviste, Brasov, Fagaras, Ploiesti, Campina, Prahova, Calarasi, Ialomita, Urziceni, Slobozia, Fetesti, Braila, Tulcea, Galati, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Vrancea, Piatra Neamt, Bacau, Barlad, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani, Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Etichete: gresie si faianta, interior, italiana, italia, baie, bai, living, dormitor, hol, bucatarie, camera, hotel, portelanata, colorata, gresie aspect de marmura, travertin, gresie imitatie piatra naturala, parchet, lemn, caramida, dusumea, preturi, ceramica italiana, gresie de lux, mozaic, gresie luciaosa, modele gresie faianta, piscina, pretabila incalzire in pardoaseala, amenajari, restaurant, bar, cafenea, club, receptie hotel, salon restaurant, clinica medicala, cabinet medical, salon coafor, infrumusetare, cosmetica, showroom, magazine, spatii comerciale, shoping mall, sala conferinte, aeroport, vanzari, online, lucioasa, cladire birouri, spital, gradinita, exterior, curte, amenajare, mata, rezistenta la inghet, rectificata, placari fatade, blocuri, gresie decorativa.