Proiectele arhitecturale de amenajare interioara sau exterioara sunt intotdeauna mai usoare daca aveti o echipa de specialisti alaturi pe parcursul intregului proces. Nobili Design reprezinta echipa talentata si mintea iscuita care innobileaza orice spatiu.

Cititi si despre:  Avand o experienta de ani de zile in domeniul designului si al amenjarilor interioare, portofoliul vast cu proiecte comerciale si rezidentiale recomanda echipa Nobili Design.

La fiecare proiect la care am luat parte, am pus suflet si pasiune pentru ca fiecare detaliu sa reflecte in totalitate cea ce clientul isi doreste. Intotdeuna inainte de-a lua orice decizie legata de costuri, de materiale sau de implementare a proiectului, este recomandat sa stabiliti o intalnire cu specialistii si designerii nostri. In cadrul acestei intalniri se vor discuta ideile, planurile si costurile finale pentru proiectul de amenajare interioara pentru o camera, o bucatarie sau o baie de pilda.

Daca clientul isi doreste o baie clasica si eleganta, poate chiar un model inspirat din proiectele, marca Nobili Design, se va discuta pas cu pas procedurile care trebuie urmate pentru a finaliza un astfel de proiect. Dimensiunea baii, materialele necesare, cromatica, stilul de design interior sunt doar cateva detalii care vor contribui la finalizarea modelul de baie dorit.

Intotdeuna ne axam pe calitate si propunerile noastre indiferent ca este o baie de lux sau una minimalista, vor imbina atat esteticul cat si utilul. De pilda, pentru gresia si faianta privind un astfel de proiect de baie, specialistii recomanda gama de placi ceramice din import Italia, de tip portelanat sau cele tip parchet, insa gama este extrem de variata.

Totul tine si de stilul de design interior pentru care vreti sa optati bineinteles, iar in functie de acest factor puteti alege o gama de gresie si faianta potrivita. Tinand cont ca obiectele sanitare sunt albe, clientul poate indrazni in cea ce priveste gama de culori pentru placile ceramice de pe peretii bai sau chiar cele de pe pardoseala. Cat despre micile accesorii in stil clasic care vor infrumuseta aspectul baii dvs. Acestea trebuie sa aiba acel iz antic precum o oglinda masiva cu rame sculptate sau chiar niste corpuri de iluminat din gama premium. Rasfoiti portofoliul de design interior, marca Nobili Design pentru mai multe modele de bai clasice, moderne si nu numai. Amenajari interioare bai clasice cu gresie si faianta

17 octombrie 2018