Gresia si faianta de portelan din colectia Tipos Silver ofera o interpretarea contemporana a unui material istoric si sunt potrivite pentru living, bucatarie si baie. Colectia Tipos reprezinta evolutia maxima a tehnologiei de tiparire digitala si capacitatea maxima de creatie ceramica, emblema artistica si artizanala a fiecarui design de produs realizat de catre Ceramica Sant'Agostino.

gresie si faianta living santagostino tipos silver brasov.gresie si faianta living santagostino tipos silver cluj napoca.

Vizualizati si Gresie si faianta portelanta baie Tipos Sandgresie si faianta living santagostino tipos silver oradea.gresie si faianta living santagostino tipos silver slobozia.

Colectia Tipos reprezinta evolutia maxima a tehnologiei de tiparire digitala si capacitatea maxima de creatie ceramica, emblema artistica si artizanala a fiecarui design de produs realizat de catre Ceramica Sant'Agostino. Cele mai rare travertine existente in natura au fost reproduse cu fidelitate prin placile ceramice cu efect de travertin si un design estetic profund.

Informatii tehnice:

Material: Portelan

Marginea colturilor: rectificata

Suprafata: efect de travertin obtinut de Tehnologia Digitala

Grosimea: 10 mm 

Culoare: Bone, Bej, Argintiu, Ocean, Alb

Utilizare: Podea si perete

Inclus in gama: mozaicuri, piese speciale

Certificate de calitate: Leed, Enviromentile

Gresie si faianta living colectia Tipos Silver

Gresie si faianta Sant Agostino

Ceramica Sant'Agostino este o companie italiana specializata in fabricarea de gresie si faianta pentru pereti si podea din placi ceramice portelanate de inalta calitate pentru baie, bucatarie, living, hol si spatii comerciale cu trafic intens. O dependenta puternica de propriile abilitati si decizii de o viziune strategica clara garanteaza inovatia si cresterea constanta a vanzarilor de gresie si faianta pentru interior si exterior in Italia si Europa. Toate produsele Ceramica Sant'Agostino sunt concepute si fabricate in Ferrara, sediul companiei si a unitatii sale de productie. Acestea sunt inovatoare, de inalta tehnologie, sofisticate si ecologice. Printre numeroasele colectii de succes pe care le putem numi Flexible Architecture de Philippe Starck si My Decorde Ludovica si Roberto Palomba putem acoperi toate necesitatile in materie de design si amenajari interioare cu gresie si faianta pentru resedinte private si spatii comerciale. Colectiile de gresie si faianta Ceramica Sant'Agostino sunt foarte apreciate in Italia si au dezvoltare continua in multe tari europene inclusiv in Romania. Puteti comanda noile modele de gresie si faianta direct de pe website-ul nostru in sectiunea Gresie si faianta Sant Agostino. Gresie si faianta baie Sant Agostino - Gresie interior living hol preturi

 • Gresie portelanata de interior Sands Experience

  ...


  Read more
 • Faianta de interior clasica moderna colectia Couture

  ...


  Read more
 • Gresie tip parchet cu aspect de lemn colectia Loft

  ...


  Read more
 • Gresie cu aspect de piatra naturala Up Stone

  ...


  Read more
 • Gresie cu aspect de piatra naturala colectia Nordic Stone

  ...


  Read more
 • Gresie moderna de interior colectia Metaline

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata cu aspect de marmura Marble Experience

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata de interior cu aspect de marmura Mega

  ...


  Read more
 • Gresie si faianta portelanata colectia Newdeco

  ...


  Read more
 • Gresie si faianta portelanata colectia Fineart

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living Waystone

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata bucatarie colectia Vita

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living Oxidart Black

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata interior exterior Oxidart Cooper

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living colectia Oxidart Iron

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living colectia Oxidart Silver

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living efect lemn colectia Primewood

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata cu aspect de travertin Via Appia Vein Cut

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata living tip travertin Appia Cross Cut

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata baie efect lemn Lakewood White

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata bucatarie efect lemn Lakewood Moka

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata efect lemn colectia Lakewood Natural

  ...


  Read more
 • Gresie living efect lemn colectia Lakewood Coffer

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata cu efect de lemn Lakewood Burnt

  ...


  Read more
 • Gresie portelanata cu efect de lemn colectia Lakewood Brown

  ...


  Read more
 • Faianta baie efect 3D Themar Cult Crema Marfil

  ...


  Read more

Gresie si Faianta  Nobili Design

Firma noastra este direct importatoare de colectii de gresie si faianta pentru orice tip de proiect de amenajare interioara sau exterioara. De exemplu, puteti alege o faianta pentru o baie mica de apartament sau gresie de exterior pentru a placa fatada unei cladiri mari de birouri. Gama de modele si culori a produselor Impronta Italgraniti, Sant Agostino Italia este atat de diversa incat acopera orice proiect de amenajari interioare pentru baie, living, bucatarie, hol sau spatiu public. Numeroasele nuante de gresie si faianta rectificata permit realizarea ideilor individuale ale clientilor sau punerea in practica a unui proiect arhitectural detaliat.

Contact Gresie si Faianta Nobili Design

0720.665.365

nobilidesign@gmail.com

gresie-faianta.nobili-design.ro

Vanzari online gresie si faianta baie, gresie portelanata de interior living, modele gresie bucatarie, ceramica italiana de lux, gresie antiderapanta exterior amenajare curte, gresie rezistenta la inghet pentru terase, gresie pentru incalzire in pardoaseala, gresie exterior placari cladiri birouri fatade ventilate cu transport gratuit asigurat de firma noastra in toate orasele din Romania: Bucuresti, Ilfov, Otopeni, Baneasa, Snagov, Pipera, Constanta, Costinesti, Mangalia, Eforie Nord, Navodari, Mamaia Nord, Cernavoda, Medgidia, Pitesti, Arges, Giurgiu, Craiova, Alexandria, Slatina, Targoviste, Brasov, Fagaras, Ploiesti, Campina, Prahova, Calarasi, Ialomita, Urziceni, Slobozia, Fetesti, Braila, Tulcea, Galati, Buzau, Ramnicu Sarat, Focsani, Vrancea, Piatra Neamt, Bacau, Barlad, Vaslui, Iasi, Suceava, Botosani, Cluj Napoca, Turda, Oradea, Arad, Timisoara, Resita, Baia Mare, Satu Mare, Zalau, Lugoj, Bistrita, Targu Mures, Targu Jiu, Hunedoara, Deva, Caras, Drobeta Turnu Severin, Salaj, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Mehedinti, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Gheorgheni, Sibiu. Etichete: gresie si faianta, interior, italiana, italia, baie, bai, living, dormitor, hol, bucatarie, camera, hotel, portelanata, colorata, gresie aspect de marmura, travertin, gresie imitatie piatra naturala, parchet, lemn, caramida, dusumea, preturi, ceramica italiana, gresie de lux, mozaic, gresie luciaosa, modele gresie faianta, piscina, pretabila incalzire in pardoaseala, amenajari, restaurant, bar, cafenea, club, receptie hotel, salon restaurant, clinica medicala, cabinet medical, salon coafor, infrumusetare, cosmetica, showroom, magazine, spatii comerciale, shoping mall, sala conferinte, aeroport, vanzari, online, lucioasa, cladire birouri, spital, gradinita, exterior, curte, amenajare, mata, rezistenta la inghet, rectificata, placari fatade, blocuri, gresie decorativa.