Colectia de placi portelanate Officine supranumita si materialul viu fascineaza creatorii si designerii prin aspectul si capacitatea sa de a se transforma in functie de reflexia luminii care creeaza noi efecte vizuale. Pornind de la studii si proiecte dezvoltate in laboratoare si ateliere, Mirage a reinterpretat acest amestec de materiale naturale, combinand sufletul sau vibrant cu cele mai moderne tehnologii. Acestea pot fi folosite in living, bucatarie sau chiar si in spatiile comerciale.

gresie faianta mirage officine buzau.gresie faianta mirage officine alba iulia.gresie faianta mirage officine arad.gresie faianta mirage officine bucuresti.gresie faianta mirage officine constanta.gresie faianta mirage officine craiova.gresie faianta mirage officine galati.gresie faianta mirage officine iasi.gresie faianta mirage officine braila.gresie faianta mirage officine pitesti.gresie faianta mirage officine sibiu.gresie faianta mirage officine sighisoara.gresie faianta mirage officine brasov.gresie faianta mirage officine ploiesti.gresie faianta mirage officine satu mare.gresie faianta mirage officine targoviste.

Vizualizat si Gresie si faianta portelanata efect piatra Novemb3r

Informatii tehnice:

Material: Portelan

Dimensiuni: 1,5x6, 3x6, 6x6, 7,5x7,5, 9x9, 4x12 cm

Grosime: 9 mm

Culoare: Acid, Romantic, Dark, Gothic, Sunset

Rezistenta: la inghet, la impact, la agenti chimici si fizici

Certificate de calitate: IPPC, Leed

 

Gresie si faianta portelanata Officine

Producatorii de gresie si faianta din Italia cu care colaboram s-au dovedit a fi o alegere pe care multi clienti o prefera si o cauta constant de-a lungul proiectelor arhitecturale. Italgraniti este un brand italian de top care vine cu o gama variata de placi ceramice portelanate, de tip rectificate, placi cu aspect de marmura naturala si multe alte colectii de top. O astfel de colectie este si Marble Experience, care reda perfect aspectul luxos de marmura.
Daca va doriti un living cu acea atmosfera regala, distinsa in intreaga incapere, Gresie si Faianta Italia va propune pentru placarea pardoselii gama de gresie rectificata cu aspect de marmura, Marble Experience. Aceste placi sunt de o calitate superioara, fiind extrem de rezistente la uzura si trafic intens datorita grosimii placilor de 10,5 mm. Gresia cu aspect de marmura se poate comanda in diverse dimensiuni de 60 x 60 cm, 60 x 120 cm, asadar clientul nu este limitat la doar cateva variante. Puteti opta pentru aceasta gama italiana de gresie cu aspect de marmura si pentru spatii precum living, baie, bucatarie sau chiar spatii exterioare. Daca detineti un spatiu comercial precum o clinica, un salon de infrumusetare sau un salon de evenimente, puteti reda grandoarea unuil stil elegant si clasic de decor prin placarea pardoselii cu colectia de gresie cu aspect de marmura. Nobili Design importa placile de ceramica din gama Italgraniti in Romania, asadar orice model sau colectie va doriti pentru proiectul dumneavoastra de amenajare, specialistii in amenajari interioare va pot fi de folos pentru a reda cu succes viziunea finala. Fiti selectivi si alegeti calitatea superioara a placilor de ceramica, alegeti brandul italian de gresie portelanata rectificata. Descopera colectii noi de gresie si Cod Promotie pentru cumparaturi online de ceramica italiana. | Vezi si ofertele prezentate de importatorul Mobila Italia.

Gresie si Faianta  Italia

Firma noastra este direct importatoare de colectii de gresie si faianta pentru orice tip de proiect de amenajare interioara sau exterioara. De exemplu, puteti alege o faianta pentru o baie mica de apartament sau gresie de exterior pentru a placa fatada unei cladiri mari de birouri. Gama de modele si culori a produselor Impronta Italgraniti, Sant Agostino Italia este atat de diversa incat acopera orice proiect de amenajari interioare pentru baie, living, bucatarie, hol sau spatiu public. Numeroasele nuante de gresie si faianta rectificata permit realizarea ideilor individuale ale clientilor sau punerea in practica a unui proiect arhitectural detaliat. Descoperiri modele de gresie si faianta Italia:

Gresie si Faianta Nobili Design

Vanzari online gresie si faianta baie, gresie portelanata de interior living, modele gresie bucatarie, ceramica italiana de lux, gresie antiderapanta exterior amenajare curte, gresie rezistenta la inghet pentru terase, gresie pentru incalzire in pardoaseala, gresie exterior placari cladiri birouri fatade ventilate cu transport gratuit asigurat de firma noastra in toate orasele din Romania.